Livrare gratuită
La comenzi peste 100 lei

Dorinţa femeii puternice de a avea un bărbat puternic.

Dorinţa femeii puternice de a avea un bărbat puternic.

Dorinţa femeii puternice de a avea un bărbat puternic.

 • Autor:Storch, Dr. Maja
  ISBN: 9786066390729
  Dimensiuni: 14x20 cm
  Pagini: 196
  Disponibilitate:În stoc
  Greutate: 0 g
 • 19,00RON TVA Inclus

            O carte pentru femei puternice și bărbați puternici, deopotrivă

            De ce femeia capabilă, puternică şi independentă se îndrăgosteşte întotdeauna de bărbatul care se lasă cel mai greu, de cel care o tratează rău? De ce băiatul din vecini o plictiseşte de moarte? De ce nu se poate îndrăgosti şi ea de un tip amabil, normal, simpatic?

            În bestsellerul său, care a fost tradus în 10 limbi, psihoterapeuta şi autoarea Maja Storch examinează modurile în care femei independente şi de succes reuşesc, involuntar şi în mod repetat, să-şi submineze relaţiile intime - şi motivele inconştiente pentru care fac acest lucru.
           Ea le ajută pe femei să-şi deblocheze fricile ce stau în spatele tiparelor care se auto-perpetuează şi să atingă echilibrul necesar de independenţă, vulnerabilitate, dorinţă şi putere, care le va permite să aibă succes în relaţii.

            În stilul său personal şi aventuros, Maja Storch aduce experienţele clientelor şi prietenelor sale, precum şi propria ei viaţă, pentru a oferi o perspectivă unică asupra relaţiilor contemporane şi pentru a le oferi iluminarea, femeilor puternice de pretutindeni.

            Scrisă pentru femei, dar adresată şi bărbaţilor care le iubesc pe femei, într-un stil accesibil, cartea răspunde la întrebări precum:
            • De ce femeia capabilă, puternică şi independentă se îndrăgosteşte întotdeauna de bărbatul care se lasă cel mai greu, de cel care o tratează rău?
            • De ce băiatul de vis-à-vis o plictiseşte de moarte?
            • De ce femeia nu se poate îndrăgosti şi ea de un tip amabil, normal, simpatic?
            • Oare bărbaţii se schimbă şi ei?


 


        Dr. Maja Storch


        Este psiholog analitic şi terapeut şi lucrează în tradiția lui Carl Gustav Jung, în cadrul Institutului Educațional al Universității din Zürich. 

        Are un cabinet de psihoterapie în Germania şi este autoarea a numeroase lucrări şi cărți despre tinerețe, psihoterapie şi dezvoltare personală.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie