Livrare gratuită pentru comenzile mai mari de 100 lei

Deepak Chopra

 De ce râde Dumnezeu?
28,00 lei

Deepak Chopra De ce râde Dumnezeu? ..

Cartea secretelor. Să deblocăm dimensiunile ascunse ale vieţii
25,00 lei

„Cartea secretelor este cea mai rafinată şi mai profundă dintre cărţile lui Deepak Chopra, de până a..

Întinereşte şi trăieşte mai mult. 10 paşi pentru a opri îmbătrânirea
20,00 lei

Îmbătrânirea este un proces reversibil! Cartea Întinereşte și trãieşte mai mult este un manual compl..

Putere, libertate şi graţie divină. Să ne hrănim din sursa fericirii veşnice
15,00 lei

În cartea Putere, libertate şi graţie divină, Deepak Chopra se apleacă asupra misterului existenţei ..

Rețeta fericirii SUPREME
Viaţa după moarte. Puterea dovezilor
24,00 lei

„O capodoperă care a fost îndelung aşteptată în cultura noastră spirituală. Viaţă după moarte este..

Vindecarea sufletului de frică și suferință
25,00 lei

Șoc, amorţeală, sentimentul de neajutorare şi vulnerabilitate, apoi panică, mânie, nelinişte, depres..

Dr. Deepak Chopra este un renumit susținător al medicinii integrative și al transformării personale. Este specializat în medicină internă, endocrinologie și metabolism, este membru al Colegiului American al Medicilor, profesor la Departamentul de Medicină a Familiei și Sănătate Publică în cadrul University of California, din San Diego, cercetător în Neurologie și Psihiatrie la Massachusetts General Hospital, profesor la Kellogg School of Executive Management din cadrul universității Northwestern, profesor la Columbia Business School, în cadrul Columbia University, și profesor de Studii asupra Conștiinței la Universitatea din Sofia. Revista Time l-a descris pe Chopra ca fiind „unul dintre cele mai influente 100 de simboluri ale secolului”.

 

Cu peste 10 de millioane de vizualizări în paginile sale de social media (LinkedIn, Twitter, Facebook, Instagram și site-uri afiliate), ideile lui Chopra ajung la milioane de oameni, susținute și de o suită impresionantă de cărți. Deepak Chopra ne împărtășește observațiile și gândurile sale pentru a ne ajuta să creăm o lume mai pașnică, mai dreaptă, mai sustenabillă, mai fericită și mai frumoasă. Sondajele întreprinse de World Post și Huffington Post asupra mediului internautic global îl situează pe dr. Chopra pe locul 17 în topul celor mai influenți gânditorii și pe locul 1 în cadrul domeniului Medicină.
 

Numele lui Deepak Chopra apare pe mai bine de 85 de lucrări, traduse în peste 40 de limbi, inclusiv bestselleruri New York Times, citite de milioane de oameni. Cărțile lui Deepak Chopra susțin că sănătatea deplină este o stare accesibilă oricui și că trupul uman trebuie conceput ca fiind alcătuit nu din materie, ci din energie și informație.
 

Editura For You a publicat până acum patru cărți de Deepak Chopra:

  • Cartea secretelor

  • Să deblocăm dimensiunile ascunse ale vieţii

  • Întinereşte şi trăieşte mai mult.

  • 10 paşi pentru a opri îmbătrânirea

  • Putere

  • Libertate şi graţie divină

  • Să ne hrănim din sursa fericirii veşnice

  • Viaţa după moarte

  • Puterea dovezilor

 

„Întinerește și trăiește mai mult reprezintă o călătorie extraordinară în miracolul întineririi, oferită de doi dintre cei mai buni doctori și gânditori ai vremurilor noastre. Cartea ne oferă toate uneltele posibile pentru a întineri vizibil. Lăsați la o parte orice urmă de neîncredere și observați cum întineriți în toate privințele.”

Dr. Wayne Dyer

 

„O capodoperă care a fost îndelung așteptată în cultura noastră spirituală, Viață după moarte este un ghid îndrăzneț și reconfortant despre viața de după.”

Caroline Myss, autoarea cărții De ce nu ne vindecăm și cum putem să o facem?

 

 

„Cartea secretelor este cea mai rafinată şi mai profundă dintre cărţile lui Deepak Chopra de până acum. Vreţi să ştiţi răspunsurile la secretele vieţii? Daţi-mi voie să vă recomand să începeţi chiar de aici.”

Ken Wilber, autor al volumului A Brief History of Everything

 

 

„Dacă vrei să afli despre tot și toate, de la bine și rău până la viața de după moarte și cele cinci iluzii ce creează nonrealitatea, această carte [Cartea secretelor] este pentru tine. ”

George Brown

 

 

„O lectură cu adevărat plină de inspirație, probabil cea mai bună carte ce a ieșit până acum din mâinile inteligente și înțelepte ale lui Deepak Chopra. Scriitura este de o calitate excepțională, cu amestecul ce l-a făcut deja faimos, de obiectivitate științifică și misticism liric. Resimți cu putere impresia că însuși autorul a trecut printr-o renaștere personală majoră în timp ce scria la Cartea secretelor.”

Tim Burness