Livrare gratuită pentru comenzile mai mari de 100 lei
Cine ai fi tu, fără povestea ta? Dialoguri cu Byron Katie

Cine ai fi tu, fără povestea ta? Dialoguri cu Byron Katie

Cod produs: Cine ai fi tu, fără povestea ta?

Autor: Byron Katie
Dimensiuni carte: 14x20 cm
Numar pagini: 298
ISBN: 9789731701790

Disponibilitate:Momentan lipsa stoc
24,00 lei

Descriere

Această carte este o colecţie de cincisprezece dialoguri, pe care Byron Katie le-a purtat cu diferiţi oameni care au participat la întâlniri cu ea, în mai multe locaţii din Statele Unite şi Europa. Unii dintre cei care au lucrat cu Katie sufereau de boli chinuitoare, alţii erau părăsiţi în dragoste sau treceau prin divorţuri neplăcute, iar alţii erau pur şi simplu iritaţi din cauza unui coleg de lucru sau a creşterii chiriei. Ceea ce aveau cu toţii în comun era disponibilitatea de a pune întrebări, cu ajutorul lui Katie, legate de gândurile dureroase care reprezentau adevărata cauză a suferinţei lor. În fiecare caz, vedem cum Katie, cu mintea sa ageră şi imensa sa blândeţe, a ajutat fiecare persoană să descopere singură că ceea ce până atunci se prezenta ca o realitate de necontestat nu era chiar aşa.

Deşi aceste dialoguri constituie o lectură fascinantă – unele sunt în acelaşi timp foarte amuzante, dar şi profund mişcătoare – ele sunt menite, în principal, să servească drept instrumente de învăţare. Fiecare dialog a avut loc în faţa unui public. Katie nu a pierdut niciodată legătura cu acel public, amintindu-le în mod repetat tuturor să urmărească dialogurile în sinea lor şi să-şi pună singuri întrebările pe care trebuiau să şi le pună participanţii.

Dialogurile dintre Katie şi aceşti voluntari sunt o punere în scenă, exterioară, a exact genului de dialog pe care fiecare cititor îl poate purta cu propriile gânduri. Rezultatul – chiar şi în situaţia aparent cea mai cumplită – poate fi o eliberare şi o bucurie de neimaginat.

carte de autocunoastere , carte motivationala

Rezumat

„Workshopurile ţinute de Byron Katie sunt captivante, iar asta nu doar pentru că oamenii îşi deschid sufletele în faţa ei. Iubirea intensă a lui Katie arde toate iluziile, cu precizia unui laser.”

– The Times (Londra)

 

Chiar vrei să afli adevărul? Investighează fiecare afirmaţie, folosind cele patru întrebări. Cele patru întrebări sunt:

1. E adevărat?

2. Poţi fi absolut sigur că e adevărat?

3. Cum reacţionezi, ce se întâmplă când crezi acest gând?

4. Cine ai fi tu, fără acest gând?

 

Răsfoiește

Opinii (0)

Spune-ţi opinia

Numele tău:
Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine: