Livrare gratuită
La comenzi peste 100 lei

Ce înseamnă asta? Să explorăm mintea, înţelesurile şi misterele

Ce înseamnă asta? Să explorăm mintea, înţelesurile şi misterele

Ce înseamnă asta? Să explorăm mintea, înţelesurile şi misterele

 • Autor:Taylor, Dr. Eldon
  ISBN: 9786066390699
  Dimensiuni: 14x20 cm
  Pagini: 236
  Disponibilitate:În stoc
  Greutate: 0 g
 • 24,00RON TVA Inclus

            Autorul, omul de știință şi gânditorul Eldon Taylor este o personalitate fascinantă. Cu o pregătire multidisciplinară extraordinară și cu un sistem de credinţe ferm şi oarecum atipic, dr. Eldon Taylor este de multe ori împotriva curentelor la modă.

            În cartea Ce înseamnă asta? Să explorăm mintea, înţelesurile şi misterele, dr. Taylor își pune la lucru gândirea logică deosebit de profundă pentru a ne arăta cum ne este manipulată gândirea şi cum trebuie să învăţăm să gândim singuri – nu să preluăm ideile care ne sunt livrate zilnic, prin mii de stimuli, pe toate canalele (media, reclame outdoor, mesaje subliminale etc.).

Dr. Eldon Taylor

Este autorul premiat a peste 300 de cărţi şi programe video şi audio şi gazda unei populare emisiuni radio, intitulate Provocative Enlightenment. Este inventatorul tehnologiei patentate InnerTalk™ şi fondator şi preşedinte al Progressive Awareness Research. A fost numit „Maestrul Minţii” şi este considerat un expert de top atât în hipnoză, cât şi în comunicarea subliminală.

Eldon a fost criminalist mai mulţi ani, conducând investigaţii şi examinări cu detectorul de minciuni. Este inclus în numeroase topuri Who’s Who, printre care Who’s Who of Intellectuals şi Who’s Who in Science and Engineering. Este membru în Asociaţia Americană de Psihoterapie şi susține conferințe în întreaga lume. Cărţile şi materialele sale audio-video sunt traduse în peste 15 limbi şi s-au vândut în milioane de exemplare.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie