Livrare gratuită
in Romania
La comenzi peste 100 lei
parentNode

Spaţiul Sacru al Inimii

Spaţiul Sacru al Inimii

Spaţiul Sacru al Inimii

 • Autor: Melchizedek Drunvalo
  ISBN: 9737978390
  Dimensiuni: 14x20 cm
  Pagini: 152
  Disponibilitate:În stoc
  Greutate: 0.15
 • 14,50RON TVA Inclus

Spaţiul Sacru al Inimii

           Drunvalo Melchizedek studiază conştiinţa pură şi potenţialul uman de aproape 40 de ani. Cercetarea sa asupra redescoperirii corpului de lumină uman, asupra Mer-Ka-Ba şi asupra felului în care Geometria Sacră este inclusă în cadrul corpului de lumină şi al întregii creaţii a fost împărtăşită prin ateliere de lucru şi cărţi – acesta fiind modul în care el a adus lumii viziunea Florii Vieţii şi a Mer-Ka-Ba.

            Lucrarea Spaţiul sacru al inimii, alături de tehnicile care te conduc în acest spaţiu sfânt, pătrunde şi mai adânc în posibilităţile potenţialului uman şi în însuşi procesul creaţiei. În cadrul acestor pagini, Drunvalo îşi împărtăşeşte cunoaşterea şi îți arată felul exact în care să dobândești această stare străveche de conştiinţă – aşa încât, într-un final, să poți îndeplini, în viaţa de zi cu zi, ceea ce visezi în inimă. Alăturaţi-te lui Drunvalo şi devino parte din grupul grup mare de oameni care au descoperit bucuria de a trăi în spaţiul în care noi şi Dumnezeu Una suntem.

            Din inima lui Drunvalo, către a ta:

             Cu mult timp în urmă, noi, oamenii, am folosit o formă de comunicare şi de simţire care nu implica deloc creierul. Mai degrabă, ea provenea dintr-un loc sacru din inima noastră.

La ce bun să descoperim din nou acest loc, într-o lume în care cea mai mare religie este ştiinţa şi logica minţii? Nu ştiu eu, oare, că aceasta este o lume în care emoţiile şi sentimentele sunt cetăţeni de categoria a doua? Ba da, ştiu acest lucru. Însă învăţătorii mei m-au rugat să vă reamintesc cine sunteţi voi cu adevărat. Voi sunteţi mai mult decât o simplă fiinţă umană – mult mai mult – întrucât în interiorul inimii voastre se află un loc – un loc sacru – în care lumea poate fi refăcută, la propriu, prin co-creare conştientă. Dacă îmi daţi voie, vă voi arăta ceea ce mi s-a arătat şi mie.

Drunvalo Melchizedek

          Experiența sa de viață poate fi citită ca o veritabilă enciclopedie de progrese în domeniul creșterii spirituale. Drunvalo a studiat fizica și arta la Berkeley, dar consideră că a primit adevărata educație abia după facultate. În ultimii 25 de ani, a studiat cu peste 70 de profesori din toate sistemele de credințe și sisteme religioase, căpătând astfel o înțelegere extinsă asupra cunoașterii, compasiunii și acceptării.

            Drunvalo se remarcă și prin inima lui, prin personalitatea sa caldă, prin dragostea pentru toate formele de viață de pretutindeni. El își prezintă viziunea vastă despre lume prin programul Floarea Vieții și meditație Mer- Ka- Ba. Această învățătură cuprinde toate domeniile de înțelegere umană, explorează dezvoltarea omenirii de la civilizațiile antice până în prezent și oferă o perspectivă mai limpede asupra stării de conștiință a lumii.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie