Livrare gratuită pentru comenzile mai mari de 100 lei
Călătorii în afara corpului

Călătorii în afara corpului

Cod produs: Călătorii în afara corpului

Autor: Robert A. Monroe
Dimensiuni carte: 14x20 cm
Numar pagini: 298
ISBN: 9789737978899

Disponibilitate:Momentan lipsa stoc
26,00 lei

Descriere

Robert A. Monroe (1915 – 1995) a fost un pionier în explorarea experienţelor în afara corpului, iar Călătorii în afara corpului, prima sa carte, a devenit indiscutabil clasică în domeniu. Monroe a început să cerceteze şi să facă experimente legate de formele extinse ale conştiinţei umane pe care le trăia el însuşi. Călătorii în afara corpului este o carte extraordinară, în care Monroe a înregistrat, cu obiectivitatea unui reporter, trăirile şi experimentele făcute de el însuşi. Aceste relatări ale experienţelor sale în afara corpului – trăite în stări dincolo de spaţiu, timp şi moarte – au adus mângâiere nenumăraţilor oameni care au trăit asemenea stări. Ele au atras atenţia cercetătorilor academici, medicilor, inginerilor şi multor alţi specialişti.

Monroe şi un grup de cercetători au lucrat asupra unor metode de a induce şi de a controla anumite forme de conştiinţă, iar rezultatele au dus la dezvoltarea unei tehnologii de ghidare audio uşor de folosit, cunoscută ca sincronizare hemisferică, sau Hemi Sync®. În anul 1974, grupul de cercetători a devenit Institutul Monroe. Un an mai târziu, Monroe a obţinut primul dintre cele trei patente pentru metoda Hemi-Sync® de a modifica starea creierului, prin sunet.

carti pentru spirit

Rezumat

„Experienţele lui Robert Monroe sunt probabil mai fascinante decât ale oricărei persoane a timpului nostru, cu excepţia lui Carlos Castaneda…”

Joseph Chilton Pearce, Magical Child

„Relatările lui Monroe despre călătoriile sale – Călătorii în afara corpului – în care găseşti la un loc spiriduşi şi oameni morţi, sex astral, călătorii înfricoşătoare în alte dimensiuni tulburătoare pentru spirit, dar şi indicaţii practice despre cum să ieşi din corpul tău – toate relatate cu un umor plin de ironie – au devenit rapid un fenomen de senzaţie, odată cu publicarea acestei cărţi. Indiferent de explicaţiile lor «reale», călătoriile lui Monroe reprezintă o lectură splendidă.”

– Michael Hutchinson, Megabrain

 

 

Fragment din carte

 

Capitolul 4

           AICI - ACUM

   Una dintre cele mai obişnuite întrebări care se pune în timpul oricărei discuţii despre Corpul Doi şi Starea a Doua este: Unde mergi? în evaluarea tuturor experimentelor, s-a ajuns la ceea ce părea să fie trei medii ale Stării a Doua. Primul, în lipsa unei denumiri mai bune, a fost numit Tărâmul I. Mai potrivit ar fi să-1 numim "Aici-Acum".
   Tărâmul I este cel mai credibil. El constă din oameni şi locuri care există cu adevărat în lumea materială - o lume bine cunoscută, chiar în momentul experimentului. Este lumea prezentată de simţurile fizice, despre care cei mai mulţi dintre noi sunt foarte siguri că există. Vizitele în Tărâmul I - atunci când te afli în Corpul Doi - ar trebui să nu conţină fiinţe, evenimente, sau locuri stranii Poate nefamiliare, dar nu neobişnuite şi necunoscute. Dacă se întâmplă astfel, percepţia este distorsionată.
   Aşa că, singurele rezultate semnificative care pot fi verificate prin metode standard de confirmare, s-au obţinut atunci când s-a explorat Tărâmul I, prin Corpul Doi. Toate experimentele din Capitolul al 3-lea au fost realizate în Tărâmul I. Chiar şi aşa, acestea şi altele din aceeaşi categorie sunt, proporţional, dureros de puţine faţă de totalitatea experimentelor înregistrate.
   La prima vedere, pare foarte simplu. Ieşi din corpul fizic şi, pentru că eşti în Corpul Doi, mergi să-l vizitezi pe George şi să intri în contact cu el, apoi te reîntorci în corpul fizic şi scrii un raport. Asta-i tot!

Răsfoiește

Opinii (0)

Spune-ţi opinia

Numele tău:
Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine: